טיפים והמלצות

חפשו טיפ/המלצה

לא נמצאו תוצאות...

לא נמצאו תוצאות...

לא נמצאו תוצאות...

המטבח של רמה: נוף הרים ואוכל נהדר

ישראל 07.05.2011

המסעדה הנפלאה הזאת החלה כמעין קוריוז: מסעדה ביתית שפתוחה רק באביב ובקיץ ורק יומיים בשבוע, וגם זה משתנה לפעמים, בהתאם לעיסוקים של רמה בן צבי. גם כיום, כשהמסעדה כבר פתוחה בכל השנה (אבל עדיין רק יומיים בשבוע), כדאי לבדוק היטב לפני שיוצאים אם פתוח או סגור. אבל כל הטרחה הזאת שווה, כי כשמגיעים לישוב נטף בהרי ירושלים מגלים את אחת המסעדות היפות בארץ: נוף ירוק מקסים והמון אוויר הרים צלול כיין. אחרי שנושמים עמוק וסופגים את הנופים, אפשר להתרכז באוכל המצוין. התפריט משלב מטבח ערבי מקומי עם נגיעות צרפתיות וים תיכוניות. אם באתם בערב אל תחמיצו את המאפים הנהדרים שיוצאים מטבון האבן: מאפה גבינת עיזים ואגסים ביין, מאפה סיניה של טלה עם חציל קלוי ועגבניות מיובשות או מאפה רוקפור וארטישוק ירושלמי. לעיקריות יש מנות כמו אוסובוקו טלה באוזו והדרים, אנטריקוט מיושן צרוב בגריל או מג'דרה גלילית עם כדורי גבינת עיזים. אבל הכי כיף להגיע לבראנץ' בימי שישי, אז מוגשים מיני מאפים היישר מהטאבון עם גבינות או בשר, סלטים רעננים, שקשוקה או פריטטה ועוד מיני מעדנים שהולכים נפלא עם הנוף מסביב. שימו לב: המסעדה פתוחה בחמישי לארוחות ערב ובשישי (ולפעמים גם בשבת) לבראנץ'. לעתים היא סגורה לרגל אירועים פרטיים, ולכן יש להתקשר לפני שמגיעים.

 

המטבח של רמה

מקום: נטף (ליד המשתלה בכניסה לישוב)
טלפון: 02-5700954
אתר: www.ramak.co.il