צרפתית אלגנטית בהונג קונג

 מסעדה צרפתית אלגנטית עטורת שבחים ושני כוכבי מישלן במלון לנדמרק מנדרין אוריינטל. השף הגרמני, ריכארד אקבס, משתמש בחומרי הגלם הטובים ביותר שמגיעים לכאן מכל העולם – לובסטרים כחולים מבריטאני, דגים טריים מיפן, תותי יער מספרד ועוד. בתפריט: סרטנים מהים הצפוני עם רולים של גבינת מוצרלה בפאלו, לבבות דקלים, עגבניות ואבטיח; ברווז צעיר צלוי עם עשבי תיבול ולבנדר לצד פטריות פרא וקסיס; ועוד הרבה מנות מורכבות עם רשימה אינסופית של מרכיבים. יש גם תפריט צמחוני שפטריות לסוגיהן השונים מככבות בו. תפריט היינות עשיר במיוחד וכולל יינות משובחים מצרפת, איטליה, צ'ילה ארגנטינה ופורטוגל.