מסעדת שף מעולה

מסעדת ריבלין, השוכנת ברחוב ריבלין, במבנה שבו היתה מסעדת אוקיינוס, ירשה ממנה גם את השף שלה גינַדי, ועל כך יש לברך. המאכלים שהוא מוציא מהמטבח הם מדהימים, ולמי שיש כסף בכיסו – כדאי שימהר להוציא אותו שם. בריבלין מטבח צרפתי לא כשר עם נגיעות איטלקיות ואפשר לאכול שם דגים, בשר ופירות ים בליווי אחד ממאה סוגי היין שיש להם במקום. המסעדה יקרה (כ-200 ש"ח לסועד), אבל היא מציעה גם תפריט עסקי בימים א'-ו' בין 12 ל-18 עבור 69-59 ש"ח. 
המסעדה, בבעלות אסף מנסנו ויניב בן-דור, מתהדרת בקהל לקוחות קבוע הכולל ח"כים, שרים, עו"דים ועיתונאים. מבין המנות הראשונות (58-34 ש"ח) אהבנו את השרימפס פרובנסיאל, מרק העגבניות עם פלפלים ורביולי עגבניות המוכן במקום. מומלצים במנות העיקריות (120-72 ש"ח) – פילה דניס עם פירה ועלי תרד ושוק כבש עם רוטב ציר בקר ויין. במנות האחרונות (35 ש"ח) מככבים הקרפ של גינדי וטארט הפירות. 
כדאי להזמן מקום בסופי שבוע. 
אין קייטרינג, אבל יש TA, אירועים עד 25 איש בחדר פרטי. חניה – באגרון, עישון – במרפסת הסגורה או בבר. פתוח: 24-12 א-שבת.