חוות התבלינים בגלבוע: בגלל המיקום

אל חוות התבלינים הגענו ביום שישי בערב עם ציפיות גבוהות. שמה של המסעדה יצא למרחוק כמקום ששווה נסיעה מיוחדת. משפחת מס מגדלת בחווה תבלינים וירקות ומשתמשת בהם במגוון המנות המוגשות במקום. הנוף הנשקף מהחלונות מרהיב. האח הבוערת והסועדים שגדשו את השולחנות שיוו למקום אווירה חמימה. אבל בהמשך הערב נכונה לנו אכזבה. פתחנו בפטריית פורטובלו עם גבינת צאן (32 שקל) ובקרפ עירית ממולא בכבד עוף (40 שקל), ושניהם היו סתמיים למדי. הסלט הירוק עם אגסים וגבינת פקורינו (45 שקל) היה טעים. הארוחה מלווה בלחמים מצוינים. המנות העיקריות אכזבו: הפילה מיניון (95 שקל) והסטייק אנטריקוט (79 שקל) שחו ברוטב יין דליל והיו צמיגיים. הקרם ברולה (29 שקל) היה נוזלי מעט, אך פינוקי השוקולד המריר (34 שקל) הצליחו להמתיק את אכזבתנו, והיו המנה הטעימה בארוחה.
השירותים הלא נקיים רק הוסיפו לתחושת חוסר ההתאמה בין המחיר הגבוה לתמורה. נדמה שהמקום מתאים יותר לארוחת צהריים קלה בשעה שבה אפשר ליהנות מהנוף.
בשורה התחתונה: הוא: הבשר מאכזב. היא: אבל אין מתחרים למיקום ולאווירה.
שעות: ב'-שבת 21:00-12:00, ו' 22:00-12:00, א' סגור נכים: יש שלוש מדרגות בכניסה, אבל אפשר לבקש מראש רמפה; אין שירותים מותאמים ריבוע: לא כשר