האוכל טוב, האקוסטיקה לא

ביקרנו במסעדת קומידה בספיר זמן קצר לאחר פתיחתה, ומה שראינו וטעמנו היה תפריט הרצה. "מקום עממי, זה מה שחסר פה", לדבריהם של משה שוחמי וצ'רלי בן נעים, הבעלים, ועל הצורך הזה הם מנסים לענות. בבוקר: חביתות לפי הזמנה ושקשוקה, פול וחומוס וסלטים, בצהריים ובערב: בשר על האש וסלטים מזרחיים על חשבון הבית, בהם לימון כבוש, דלעת, מטבוחה, שני סוגי טחינה וחומוס טחון גס, כולם טובים. בקרוב יהיו בר ומכונת אספרסו אבל בלי חלב, בגלל הכשרות. אלמלא האקוסטיקה הגרועה, היה המקום מומלץ יותר. (צילום: גיא שרת)

פתוח: א'-ה' 24:00-9:00, ו' עד 16:00.
כשרות: כשר, יש תעודת כשרות.
נכים: בכניסה למסעדה יש מדרגות אך בעלי המקום ישמחו
לעזור למבקשים להיכנס. יש שירותים מותאמים לנכים.