טעם איטלקי

 
אוכל איטלקי? רק אצלנו  
אוכל איטלקי? רק אצלנו
בת' אילון    
החיפוש אחר "אוכל איטלקי" נדון מראש לכישלון. לכל איזור יש את המאכלים האופייניים לו, שהם בעיני בני המקום הדרך הנכונה והיחידה לבשל. לעתים, גם בין כפרים סמוכים, קשה לגלות דמיון במנות המוגשות אל השולחן. בת' אילון פורסת מפת שולחן משובצת על מפתה של איטליה
מכונות קפה, קווים לעיצובן  
מכונות קפה, קווים לעיצובן
אורית ישי  |  צילום: אייסטוק  
מארט נובו מקושקש ועד מראה נקי וקליל – מכונות קפה, קווים לעיצובן
מעדני טוסקנה - פשטות מענגת
מעדני טוסקנה – פשטות מענגת
מעדנים רבים בטוסקנה התחילו כמאכלי איכרים עניים. הם פשוטים, אבל איכותיים: המוצרים חייבים להיות טריים, שמן הזית מעולה והגבינות משובחות. מדריך למטייל במט …
בת' אילון  |  צילום: נלי שפר  

 

פסטה - המדריך המלא  
פסטה – המדריך המלא
בני סיידא  |  צילום: חן מיקא  
האם הפסטה הומצאה בסין והגיעה על דרך המשי לאיטליה, או אולי דווקא עשתה את הדרך ההפוכה? ומה ההבדל בין ריגטוני, פטוצ'יני ופוזילי? פסטה, מדריך למתחילים. ויש גם מתכון

 

דרום איטליה: שמחת האכילה  
דרום איטליה: שמחת האכילה
בת' אילון    
הירקות של פוליה, הלימונצ'לו של קמפניה, הנקניקים של קלבריה, כל מחוז והמעדנים שלו. ובכל זאת יש משהו משותף: באוכל הזה מתגלות סגולותיו של הדרום – שמחת חיים והרבה תשוקה
 
 
לאכול ברומא: כמה פשוט, ככה טעים  
לאכול ברומא: כמה פשוט, ככה טעים
אורן קנר    
מהחסילון של אפיקיוס לארטישוק היהודי, מה אכלו ברומא העתיקה ומה אוכלים שם היום? אופרה קולינרית בארבעה פרקים