מחברת "ספר הפסטה הגדול" בהוצאת מודן.
כתבות של בת' אילון:
החיפוש אחר אוכל איטלקי אמיתי נדון מראש לכישלון. לכל איזור יש את המאכלים האופייניים לו, לעתים גם בין כפרים סמוכים קשה לגלות דמיון במנות המוגשות אל השולחן. בת' אילון פותחת שולחן לאורך כל המגף האיטלקי
הירקות של פוליה, הלימונצ'לו של קמפניה, הנקניקים של קלבריה, כל מחוז בדרום איטליה והמעדנים שלו. ובכל זאת יש משהו משותף: באוכל הזה מתגלות סגולותיו של הדרום - שמחת חיים והרבה תשוקה
מעדנים רבים בטוסקנה התחילו כמאכלי איכרים עניים. הם פשוטים, אבל איכותיים: המוצרים חייבים להיות טריים, שמן הזית מעולה והגבינות משובחות. מדריך למטייל במטבח הטוסקני