פרטי הכתב/ת:
חוקרים במדור לתולדות הרפואה שליד המחלקה ללימודי ארץ ישראל וארכיאולוגיה באוניברסיטת בר-אילן, מחברי הספר "אתיופיה בישראל – רפואה ותרופות מסורתיות בקרב קהילת יוצאי אתיופיה", שיצא לאור בהוצאת יד יצחק בן-צבי
כתבות של דקלה דנינו וזהר עמר:
מהי אנג'רה ועם איזה רוטב נהוג לאכול אותה? איך מכינים את הבונה, הקפה האתיופי? מה אוכלים בחגים ובאירועים מיוחדים? על רזי המטבח המסורתי של יהודי אתיופיה. פרק מהספר "אתיופיה בישראל"