בית הספר הארצי לתיירות בישראל
31 הכרדה תמגמ תיירות קולינרית התמחות מורי דרך מטרת התוכנית העשרת הרקע של מורה הדרך בתחום המתפתח של תיירות הקולינריה. בשנים האחרונות צומחת בישראל תרבות קולינרית מפותחת הכוללת אוכל מקומי עילי, מסעדות שף, יצרני בוטיק קטנים, שווקי אוכל ועוד, ואלו מהווים חלק בלתי נפרד מהתרבות הישראלית והחוויה הקולקטיבית של התייר בישראל. למי מיועדת התוכנית? זוהי התמחות חובה לכלל העוסקים בתחום ההדרכה הקולינרית ובנוסף לבעלי זיקה ועניין בסצנת הקולינריה המתפתחת בישראל בקצב מהיר. תנאי קבלה ההרשמה פתוחה לכל המעוניין להעשיר את הידע שלו בתחום התיירות הקולינרית בישראל. נושאי הלימוד מבוא לתיירות קולינרית בישראל, מיהו התייר הקולינרי – מאפיינים לדמותו, ישראל בפיתה – "מהצנע ועד הנה" - ההיסטוריה הקולינרית של מדינת ישראל, תעשיית היין בישראל - "נכנס יין יצא סוד" - מהכרם ועד הגת והיקב.
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ0OTg1