הלנה. שוכנת במתחם נמל קיסריה, בבעלות אורי ירמיאס מאורי בורי ודניאל זך מכרמלה בנחלה. על המטבח מופקד השף עמוס שיאון שמתמחה בבישול ים תיכוני מחומרי גלם טריים, בעיקר דגים ופירות ים. מיקום: נמל קיסריה > שעות פתיחה: בכל יום 12:00־23:00 > טלפון 6101018־04 ממליץ: יובל ג'וב הרגיל מאנטה ריי. שנים רבות שומרת המסעדה התל אביבית על אווירה ואוכל המשלבים קלילות ותחכום. התפריטים כאן משתנים לפי השעה ביום, העונה וגחמות השף. מומלצות ארוחות הבוקר ופלטות המאזטים. צידון. מסעדה צעירה ורומנטית בניצוחה של השפית אמילי גולדברג המתמחה בבישול ים תיכוני עם השפעות "העולם החדש". במסעדה תפריט מצומצם של מנות בשר, דגים ופירות ים. מסעדות כשרות על הים ביסטרו 56. ממוקמת בטיילת של קניון ארנה בהרצליה. התפריט מציע מנות בשר איכותיות, דגים, סלטים וקינוחים מפתיעים שלא מנסים לחקות מנות חלביות. |