|
לקבלת פרטים מלאים על הטיולים אנא מלאו פרטיכם>>
הטיולים הקרובים:
28 במרס – 1 באפריל : 2012 קפריסין באביב
ביקור בבירה החצויה ניקוסיה הכולל את המוזיאון הייחודי לאוצרות קפריסין. סיורים בחיק הטבע של חבל פיטסיליה ה"אלפינית" ,הרי הטרודוס וכפרי היין. ביקור בכנסיות ובמנזרים שנקבעו על ידי אונסקו כאתר מורשת עולמים. נלון בפלאטרס אתר הנופש של הרי הטרודוס. ארוחות ומוסיקה יוונית בטברנות קפריסאיות טיפוסיות.
לפרטים נוספים>>
27 באפריל-7 במאי 2012: דרום איטליה
הדרום העמוק של איטליה הוא ארץ אחרת, רחוקה מאוד מההוויה העירונית של תושבי הצפון... פוליה היא מחוז כפרי, עם צוקי אבן-גיר, כרמי זיתים בלתי נגמרים ויערות צפופים, כפרים ועיירות המתנשאים בדרמטיות על ראשי גבעות וצוקים. בזיליקאטה המחוז הקטן ביותר באיטליה, ארץ הסאסי, בתי מגורים חצובים בסלע. העיר מַטֶרה אחד המראות המפתיעים בדרום איטליה אתר מורשת עולמית של אונסק"ו. קלבריה האזור הפרוע ביותר של איטליה אותנטי ומסתורי..." ציטוטים מתוך ספר הטיולים של לונלי פלנט; איטליה.
לפרטים נוספים>>
24 במאי – 2 ביוני 2012 : טיול לפולין
הדרכה בעברית ע"י המדריכה הוותיקה שולמית וולנר ובלווי אלכס, פרטים מלאים יפורסמו באתר בקרוב.
3 – 20 בספטמבר 2012 : צפון-דרום אתיופיה
הדרכה בעברית על ידי אתי דיין ובלווי יסכה הרני. בטיול ברמה גבוהה. פרטים מלאים באתר..
לפרטים נוספים>>
30 באוקטובר - 13 בנובמבר 2012 : "צבעי יפן בשלכת, אומנות וטעמים"
טיולנו החמישי בתקופת השלכת הבלתי נשכחת הכולל חוויה גסטרונומית. מפוקואוקה בדרום דרך הירושימה לטוקיו בצפון. נשוט ונסע בעקבות עולי הרגל לאי שיקוקו והר קויה המקודש. ביקורים מרתקים בנארה, קיוטו, טוקיו, באי נאושימה: בגנים מסורתיים, מוזיאונים לאומנות מודרנית ומסורתית.
לפרטים נוספים>>
26 בנובמבר- 16 בדצמבר 2012 : דרום אמריקה.
טיול מקיף על רמה גבוהה: ארגנטינה, צ'ילה, וברזיל. פרטים מלאים יפורסמו באתר בקרוב.
|